Følg

Kjent feil: Error ved publisering av nytt innhold.

Vi har nylig blitt gjort oppmerksomme på et problem ved publisering av innhold.
Feilen kommer når man forsøker å publisere et innholdselement til en side via "rediger publiseringslokasjon" under "Publish where".

Problemet oppstår av at innholdselementet ikke er opprettet når man forsøker å registrere referansen.

Løsning: Når man oppretter et nytt innholdselement(arikler,produkter,snarveier,slidere osv) må man lagre det nye elementet FØR man velger publiseringssted. Det vil si at man kan legge inn informasjon i alle felter og deretter lagre og opprette elementet, for å så velge publiseringslokasjon og lagre igjen. Da skal det ikke komme opp noen feilmelding.

Saken ligger hos utvikling og er under arbeid. En løsning vil lanseres med neste versjon av Frigg(admin)